Sponsoren

BUSHi Open wordt ondersteund door de volgende Sponsoren:

Hoofdsponsor

Sponsoren

Frisse Energie

Iedereen kan het verschil maken door zelf producent van groene elektriciteit te worden. Frisse energie helpt met duurzame oplossingen de energietransitie door het plaatsen van zonnepanelen en het implementeren van beproefde methodes voor het opwekken van energie met behulp van de zon en andere hernieuwbare bronnen. Daarnaast werkt Frisse Energie aan innovatieve oplossingen voor warmte en zoekt nieuwe uitdagingen tot aan energie neutraal wonen en werken.

Olympia

Werken voor Top Bedrijven? Vind eenvoudig jouw nieuwe Vaste of Tijdelijke baan! Uitdagend Werk. Zorgeloos aan het werk. Uitstekende voorwaarden. Goede begeleiding. Opleidingsmogelijkheden.

Van der Leij vastgoed

De Van der Leij vastgoed groep is een bedrijf met diverse disciplines in de bouw en vastgoed. Met ruim 20 jaar ervaring voorzien wij onze klanten van advies, raad en daad op het gebied van ontwerp, bouwmanagement, bouwbegeleiding, ontwikkeling en beheer.

Ons bevlogen team helpt u graag mee om het gewenste resultaat te behalen!

Atlantis

Het buffet van Atlantis Wereldrestaurant heeft u een enorme keuze uit koude en warme voorgerechten, vlees- en visgerechten en heerlijke desserts van meerdere keukens. De meeste gerechten worden door onze koks bereidt met dagverse ingrediënten. En daar mag u zoveel van eten als u wilt!

Tot ziens bij Atlantis! Arnhem

Herestein

Herestein Installatieburo is met name gespecialiseerd in renovatie. Alle disciplines in de installatietechniek worden aangeboden zoals loodgieterswerk en elektrotechniek t.b.v. badkamer, toilet en keuken, airco/warmtepompsystemen, dakwerkzaamheden.

Met een geschiedenis van meer dan 10 jaar staat Installatieburo Herestein letterlijk dag en nacht voor u klaar.

Reddy Keukens

Je nieuwe keuken kopen doe je natuurlijk bij REDDY Keukens in Heteren.

Wij helpen je graag en we gaan samen met jou op zoek naar de beste invulling van je nieuwe keuken. Wij luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat met direct een scherpe prijs.

Wij plaatsen geregeld keukens in Arnhem, Nijmegen, Renkum.

Beed concept + ontwerp

Verzorgd de ‘look&feel’ en ontwikkelde de nieuwe huisstijl van BUSHi Arnhem, BUSHi OPEN, BUSHi Judo Stage en meer BUSHi Activiteiten.

Wil jij ook graag een frisse & aantrekkelijke uitstraling voor jouw bedrijf, project of organisatie? Neem dan contact met Patricia Bosveld op.
Wij zien er naar uit om jouw verhaal in beeld te brengen.

Grafisch Ontwerpers van logo’s, huisstijlen,
infographics, social media, animaties en meer!

FSP

FSP verzorgt muziek en geluid op diverse gelegenheden waaronder ook het BUSHi Open judotoernooi.
Eigenaar Rene van Loon is een ervaren DJ die met een complete licht en geluidsinstallatie van elk feest een succes weet te maken.

Albert Heijn, Stadsdam Huissen

Al 130 jaar is Albert Heijn (of Appie) de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo’n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.

Nihon Sport

Gewaardeerde klant en vechtsporter.

Nihon is een specialist in martial arts en combat sports en we verkopen, distribueren en produceren vechtsportartikelen, kleding accessoires van de allerbeste kwaliteit. Wij hebben alles wat u als sporter, vereniging of sportschool nodig heeft; van recreant tot topatleet. Wij zijn de Benelux distributeur van o.a. adidas martial arts, Stroops MMA, Arawaza, JC (JCalicu), Rhinoc Sport, Starpro by Nihon en Top King. Stuk voor stuk mondiale topmerken!

Geïnspireerd door de martial arts hebben we ook het merk Nihon opgericht.

Ook sponsor of vriend worden? Ga dan naar onze sponsor informatie pagina.