Cursus EHBO

Op 18 juni j.l. hebben we jullie al bericht over de EHBO-dienstverlening van ALMTS Group en de samenwerking met Leen van der Ree. Het idee is om een aantal vrijwilligers op te laten leiden door Leen zodat diegenen deel kunnen uitmaken van het EHBO-team en tijdens bijvoorbeeld BUSHi Open & BUSHi Camp de EHBO kunnen ondersteunen. We hebben al enkele geïnteresseerden die op 23 september de EHBO willen ondersteunen maar meer mensen zijn altijd welkom! Ook als je de EHBO op 23 september niet ondersteunt, maar dit bijv tijdens de stage op 24 september wel wilt doen of je bent sowieso geïnteresseerd en denkt dat dit op een ander moment nog eens van pas komt, kun je meedoen aan de cursus die we aan het plannen zijn. 
De cursusdagen en-tijdstippen waaruit we een keuze maken, zijn: 

  • 2 september 12:00-15:00
  • 6 september 19:00-22:00
  • 13 september 19:00-22:00
  • 15 september 19:00-22:00

Mocht je interesse hebben, stuur dan een persoonlijk berichtje naar Mercy Setroredjo of Floor Hermans. Je kunt ook een mailtje sturen naar organisatie@bushiopen.nl We hebben hier overigens ook enkele verenigingen uit de regio voor uitgenodigd (Topjudo Nijmegen, Topjudo Utrecht, Judo Essink en Heide Toernooi).