Bij deze weer een korte update. De gemeente Arnhem is ook dit jaar weer bereid om BUSHi Open te ondersteunen. Dit doet de gemeente in financiële zin en indirect ook via het Sportbedrijf en Topsport Gelderland. Daar zijn we superblij mee en die steun helpt enorm om het toernooi te organiseren. Zoals jullie wellicht weten is de inschrijving voor BUSHi Open met ingang van 1 april geopend. We hebben al een aantal inschrijvingen van Nederlandse judoverenigingen en toezeggingen van buitenlandse verenigingen. In Bremen, Thüringen en Kopenhagen is door de judoka’s, coaches en ouders flink geflyerd en genetwerkt. Dat leidt zeker tot nieuwe aanmeldingen!

Julia en Helma Krachten hebben de A-judoverenigingen uitgenodigd. De komende tijd staat in het teken van het onder de aandacht blijven brengen van het BUSHi toernooi en BUSHi Camp.
Een groot aantal mensen heeft zich aangemeld om te komen helpen. Heel fijn en dank daarvoor!
We kunnen nog steeds hoofden en handen gebruiken voor o.a.: de catering, maar ook als je in de voorbereiding iets wilt oppakken is dat meer dan welkom. Je kunt je aanmelden bij Chantal Janssen of via: bushiopen@organisatie.nl