Vijfde editie BUSHi Open: Save the date!

Ondanks dat de vorige editie niet liep zoals wel de intentie van alle betrokkenen was en waarvoor ook heel hard gewerkt is, gaan wij toch voor een vijfde editie BUSHi Open! We hebben geleerd en denken dat we met een iets andere opzet en andere keuzes toch een kwalitatief goed en gezellig internationaal toernooi neer kunnen zetten. Het toernooi is ten opzichte van de vorige keer iets minder groots opgezet en er is nagedacht over een minder grote afhankelijkheid van het IT-systeem. We nodigen jou dan ook van harte uit om deel te nemen aan het toernooi op zaterdag 23 september en de stage op zondag 24 september 2023. Met de tijd zal op deze pagina steeds meer informatie te vinden zijn over het toernooi en de stage maar voor nu is het belangrijkste: save the date!